Skip to content

SUPPORT

En direkt insats för barnens välmående!

Då vi medlemmar jobbar helt ideellt så krävs det att andra hjältar stöttar oss i DACA. Insamlade medel går oavkortat till att understödja de utsatta barnen till fritidsaktiviteter, till kläder, medlemsavgifter på t.ex fotbollen, cyklar m.m.

Det finns flera olika sätt;

  • swisha valfritt belopp till: 123 668 7651,
  • sätt in valfritt belopp på bankgiro: 5105-0813,
  • handla i vår webshop,
  • skicka in en donation via Donorbox

Att vara supporter till Drivers Against Child Abuse är det samma som att Ni stöttar kidsen direkt genom att hjälpa oss hjälpa, insatser där det behövs!

Tillsammans gör vi skillnad!

Gör Er donation till DACA som privatperson eller från Erat företag. Alla bidrag gör skillnad – alla bidrag når fram – Tack på förhand!

swish-QR-small2

För företag

Om Du/Ni som företagare, förening eller organisation känner att det är viktigt att sponsra denna hjälp till de utsatta barnen och samtidigt få en goodwill, är Du/Ni välkomna att skicka in en intresseanmälan genom webformuläret nedan, så hör vi av oss.

Vi är i lika stort behov av;

–  engångssponsring,
–  avtalssponsring 12-36 månader,
–  långsiktig sponsring, 12-60 eller fler månader,

Vi erbjuder er synlighet bland företagssponsorer på vår hemsida men också effektiv synlighet på våra sociala media som Facebook och Instagram där vi har många, många följare.

Ni som företagare har även en bra möjlighet att synas på våra digitala medlemskort, Guld- och Silver supportkort om ni kan ge rabatter till våra medlemmar och kortsupportrar. Korten administreras genom Cardskipper.

Som vår sponsor kommer vi göra allt som står i vår makt att lyfta Ert varumärke och företag samt försöka få våra medlemmar och andra att gynna Er.

Just Ert bidrag gör enorm skillnad!

Företag som gör skillnad

Huvudsponsorer

Övriga sponsorer