Välkommen till Drivers Against Child Abuse

D.A.C.A, en rikstäckande motorförening och har som huvudsaklig uppgift att hjälpa utsatta barn och ungdomar.

D.A.C.A vänder sig till sökande med vägregistrerad MC minst 400cc och bilburna med amerikanska Vans, Trikes eller Hot Rod-fordon. Fordons kriterier

Alla våra medlemmar är kontrollerade via belastningsregistret hos polisen.

Innan någon får ta steget till fullvärdig medlem måste man genomgå en tid som ”prospect” med en mentor.

Tiden kan variera beroende på person, region eller speciella färdigheter. Normalt blir ingen fullvärdig medlem inom minst tolv månader, ofta längre.

D.A.C.A. har ett team av specialister, TEAM 1, som vid en ansökan tar hand om ärendet. Team 1 analyserar behovet, riktar våra interna insatser och försöker i förekommande fall, då vi inte har möjlighet att hjälpa till, slussa behövande till rätt extern instans eller organisation.

Medlemmarna i Drivers Against Child Abuse är hängivna vårat ideella uppdrag med att stötta och hjälpa utsatta barn i dess vardag. Barn vars ansökan hos oss blivit godkänd och där vi känner att vi kan göra skillnad blir så kallade skyddslingar i organisationen och står därmed under vårat beskydd. Vi utför direkta akuta insatser för att barnet skall kunna hamna på en stabil utgångspunkt, understödjer i skolan, följer med i rättsalar, på möten med myndigheter och skolor. Hoppas Ni önskar hjälpa oss som medlem eller att du vill supporta vårat arbete. Med vänliga hälsningar: “Snoken”, Sweden President D.A.C.A.

Om du eller någon du känner behöver vår hjälp, gör en ansökan direkt hos oss.

En direkt insats för barnens välmående!

Tillsammans gör vi skillnad!

Gör Er donation till D.A.C.A. som privatperson eller från Erat företag. Alla bidrag gör skillnad – alla bidrag når fram – Tack på förhand!

daca logga vit
 • fav

  För två veckor sedan blev jag som förälder, kallad till skolans kurator. Där berättade min dotter, exakt hur hon planerat att ta sitt liv, mitt hjärta gick i miljoner bitar och känslan av att jag kan förlora min dotter när som helst är fruktansvärd

  En ansökan till D.A.C.A.
 • fav

  Jag har självmordstankar! Jag skär mig själv med kniv. Dessa människor får mig att vilja ta mitt liv för att de säger att jag är tjock och ful.

  En ansökan till D.A.C.A.
 • fav

  När ni kom till oss med era bilar och motorcyklar, dånade och dundrade det mellan husen. Jag trodde att mitt barn skulle hoppa ur skinnet så glad blev han. Idag är han inte mobbad längre. Vilket härligt gäng ni är i DACA, stentuffa men med hjärtan av guld. Ni gör skillnad!

  Mamman som hade förlorat hoppet
 • fav

  Vilken underbar dag! Längesen jag såg min son var så glad och stolt. Är så otroligt tacksam för att D.A.C.A finns där för vår son (oss)!

  2 barnsmor
 • fav

  Jag är 11 år och båda mina föräldrar har drog/alkoholproblem. Pappa har insett att han har problem och är på behandlingshem. Jag orkar inte bo hos mamma eller pappa på grund av allt som händer. Men jag vill inte bo hos fosterfamilj. Snälla hjälp mig! Jag orkar inte längre!

  En ansökan till D.A.C.A.
 • fav

  Tack, DACA för att ni gör vårt liv lättare trots det vi gått igenom och går igenom. Änglar finns på jorden i svarta lädervästar med ett budskap Childprotectors.

  Mamman till en skyddsling
 • fav

  De tar stryptag på min dotter i skolan. Kallar henne fetto och djävla hora. De kastar böcker och spottar på henne i korridoren, vad ska jag göra jag känner mig hjälplös?

  En ansökan till D.A.C.A.
 • fav

  Fantastiskt att det finns så underbara människor som förstår och vill göra skillnad för mitt barn!

  Familj till en skyddsling
 • fav

  Min son litade inte på män, p.g.a att ha blivit misshandlad. Ni tar av er privata tid för att bygga upp ett förtroende för män igen, ni är värda er vikt i guld, ni har gett mig, min son tillbaka. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er tillräckligt mycket.

  Evigt tacksam mamma
 • fav

  Jag vet inte hur vi ska kunna tacka er? Ni finns där för våra barn, när dom blev mobbade. Vi vet inte hur det ryms ett så stort hjärta i den tjejen och killen i D.A.C.A, men det gör det! Tack och åter tusen tack.

  Familj med ett inre lugn
Hem

Medlemsansökan

Känner du att du vill göra skillnad för några barn?
Skicka in din ansökan till oss i D.A.C.A. genom att klicka på knappen nedan.